Test

✳♈❋ خانــواده من ❋♈✳

.o.o.o.o. پرپروک یعنی پروانــــــــه .o.o.o.o.

سمبوسه سبزیجات با طعم کاری و ترشی گشنیز

ترشی های سبزیجات با ادویه زیاد مکمل غذاهای هندی از جمله سمبوسه سبزیجات است که نوعی غذای خیابانی سنتی هندی محسوب می شود.
سمبوسه سبزیجات با طعم کاری و ترشی گشنیز
 

مواد لازم ترشی:
•    نیم فنجان برگ گشنیز تازه
•    نیم فنجان برگ نعناع تازه
•    ربع فنجان پیاز قرمز، خرد شده
•    2 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
•    1 قاشق غذاخوری آب
•    ربع قاشق چایخوری نمک
•    نوک قاشق چایخوری شکر
•    1 عدد فلفل سرانو، کاملاً خرد شده
•    1 تکه زنجبیل تازه، پوست کنده

مواد لازم سمبوسه:
•    یک و نیم فنجان سیب زمینی آب پز، پوره شده
•    ربع فنجان عدس زرد، پخته
•    1 قاشق غذاخوری نعناع تازه، ساطوری شده
•    1 قاشق چایخوری پودر کاری
•    1 قاشق چایخوری کره
•    ربع قاشق چایخوری نمک
•    ربع قاشق چایخوری زیره، آسیاب شده
•    نیم فنجان نخود سبز ریز منجمد
•    10 عدد خمیر رول تخم مرغی
•    1 عدد تخم مرغ بزرگ، زده شده
•    روغن

روش پخت:
1. برای درست کردن ترشی، مواد لازم آن را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا نرم شوند و کنار بگذارید. 
2. برای درست کردن سمبوسه، سیب زمینی، عدس، نعناع، پودر کاری، 1 قاشق چایخوری کره، ربع قاشق چایخوری نمک و زیره را مخلوط کنید و کم کم نخودها را که در دمای اتاق یخ آنها آب شده، اضافه کنید. 
3. خمیر رول را باز کنید و از وسط برش بزنید تا دو مستطیل دراز بدست آید. لبه ها آن را با تخم مرغ تر کنید. با یک قاشق غذاخوری از مخلوط سیب زمینی نزدیک لبه آن بریزید و از یک گوشه شروع به تا کردن کنید تا اینکه شبیه مثلث شود. برای بقیه رول ها هم همین کار را تکرار کنید. 
4. ماهیتابه بزرگی را روی شعله متوسط داغ کنید و روغن بریزید. سپس سمبوسه ها را آرام به روغن اضافه کنید و هر طرف آنها را حدود 1 دقیقه سرخ کنید و آنها را روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافه آنها کشیده شود. سپس با ترشی سرو کنید.
  
نویسنده : خاله ی مهربون ; ساعت ٦:۳٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/۱٠/۱۱