4 توصیه آشپزی از بهترین سرآشپز جهان

1- یک سالاد مناسب برای این فصل را یاد بدهید؟


پرتقال را پوست کنده، به صورت افقی برش بزنید تا شکل خوبی داشته باشد. بعد برگ‌های ریز اسفناج را از شاخه جدا کرده و به همراه مغز میوه به آن اضافه کنید. از پنیر مانچیگو برای روی سالاد استفاده کنید و با یک چاقوی تیز، پنیر را به لایه‌های نازک برش بزنید. سرکه بالزامیک برای این سالاد با روغن زیتون بسیار مناسب است، نمک فراموش نشود. 

2- روش پخت پاستا یا سبزیجات یا کلم بروکلی را توضیح دهید؟ برای هارمونی رنگ غذا چه کاری باید انجام دهیم؟


بهترین نوع پاستا برای این کار، پاستای مدوری‌شکل یا انگشتی است برای اینکه مثل برگ برای بروکلی‌ها عمل می‌کند و شکل بهتری به غذا می‌دهد. پس از انتخاب پاستا شروع به پخت آن کنید. پس از طی کردن روند معمولش، آن را آبکش کرده و سراغ بروکلی‌ها بروید و کاملا آن را آبپز کنید و مجددا آبکش کنید و با پاستا درون تابه مخلوط کنید. پنیر پارمزان را در آخر روی آن رنده کرده، برگ‌های ریحان را درون مخلوط‌کن ریخته و آب آن را بگیرید و روی پاستا بریزید. یک عدد لیموی تازه را برش داده و روی پاستا بچکانید. درآخر میزان کمی فلفل قرمز چیلی خشک شده را روی پاستا ریخته و روغن زیتون را کمی به آن اضافه کنید. 

3- طرز تهیه فلافل را یاد بدهید. فلافل در کنار چه چیزهایی بهتر و خوشمزه‌تر می‌شود؟ 


نخودها را گذاشته تا کاملا خیس بخورند بعد آبکش کرده و آن را پودر کنید. آرد سفید را به همراه فلفل قرمز خشک شده (پودر فلفل) و گشنیز تازه پودر شده با هم میکس کنید تا مایه فلافل به دست آید بعد به آن شکل دایره داده و درون تابه حاوی روغن ریخته تا کاملا ترد شود. فلافل کنار فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز به همراه کلم قرمز و گشنیز بسیار خوشمزه می‌شود. فلافل غذایی است که همه آن را می‌پسندند. 

4- برای سرخ کردن ماهی  از چه روشی استفاده کنیم که هم راحت‌تر باشد و همه تردتر شود؟
1- برای سرخ کردن ماهی‌، تابه مستطیلی‌شکل بسیار مناسب است. 
2- قبل از سرخ کردن حتما به دو طرف ماهی نمک بزنید. 


3- اگر می‌خواهید ماهی را سوخاری کنید آن را در پودرسوخاری که خود درست می‌کنید، بزنید. 
4- سعی کنید همیشه از ماهی تازه استفاده کنید. 
5- هنگامی که ماهی درحال سرخ شدن است به آن فلفل سیاه بزنید. سعی کنید در قسمت فیله آن باشد. 
6- بگذارید ماهی کاملا سرخ شود تا طعم زهم را نگیرد. 
/ 0 نظر / 74 بازدید